RADOSMARCI

K. Rados Marcella szerzői oldala

A fogyókúra

2018. június 23. 11:48 - radosmarci

fogyokura.jpgMától nem vacsorázik. Egy nő negyven fölött már ne vacsorázzon, pláne ha már majdnem ötven. 15 kiló plusz, ezt le kell adni. Muszáj. Az utóbbi években egyre csak hízik. Hiába, az ülőmunka az irodában, a gépírás egész nap. Meg hát a kor. Nagy ritkán sikerült fogynia valamelyik csodadiétával, de amint abbahagyta, azonnal visszajött rá minden, amit leadott. Csoda, hogy már két éve nem bír összeszedni egy pasast? A ronda hurkákkal a dereka körül mégis, kinek kéne? Életmódváltás kell, olvasta egy női magazinban. Úgyhogy mostantól nem fog vacsorázni.

Le fog fogyni, lesz megint pasija, talán még férjhez is megy hozzá. Akkor soha többé nem lesz magányos. Persze a pasi menő legyen, keressen jól, hogy neki már ne is kelljen dolgoznia soha többé. Csinos és gazdag nő lesz, akit mindenki irigyel. A pénzéért, a férjéért és persze a tökéletes, karcsú alakjáért.

Rettenetesen éhes volt. Talán egy pohár tej, az még belefér. Nyugtatja a gyomrot. És az úgyis csak folyadék. Mohón kortyolta az italt. Esetleg egy szelet sonka, a hús önmagában nem hizlal, valahol hallotta. Hű, ez de finom. Van még valami egészséges kaja ebben a hűtőben? Nocsak, sovány sajt. Eszik hozzá egy kis zöldpaprikát, az csak zöldség, alig van benne kalória. Jé, ez meg mi: natúr joghurt? Csak pár kanállal. Nem olyan nagy adag, kikanalazza inkább az egészet.

Te jó ég, már megint mennyi mindent összeevett. Nem baj, ürüljön csak ki a hűtőszekrény.

Majd a jövő héttől nem vacsorázik!

Szólj hozzá!
Címkék: A fogyókúra

A bejegyzés trackback címe:

https://radosmarci.blog.hu/api/trackback/id/tr1314066411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása